klik hier voor openen  Informatie
  Over VAM

Over VAM

Wie zijn we?
VAM (Stichting Vrouwen en Arbeidsmarkt) is een organisatie van vrouwen, voor vrouwen. Onze missie: bijdragen tot emancipatie van vrouwen, roldoorbreking van de seksen en verwezenlijking van economische zelfstandigheid in het bijzonder van vrouwen.

Aan de basis van ons werk ligt onze expertise op het gebied van vrouwenvakscholing. VAM werkt altijd nauw samen met lokale partners, helpt die organisaties versterken en draagt haar kennis en expertise over. VAM is lid van Women for Water Partnership, Butterfly Effect NGO coalition en Partin.

De Stichting heeft geen winstoogmerk en is sinds 1 juli 2016 een CBF erkend goed doel.

VAM is een ANBI en geregistreerd in Nederland: KvK nummer  32096731 Gooi - en Eemland.

Bestuur (foto: januari 2011)

Voorzitter Lesha Witmer
Secretaris Sylvia Hooy
Penningmeester Margré Wiarda
Communicatie  vacature
Lid Xiomara Vera
Lid Marie Antoinette de Veth

(de verantwoordelijkheden en competenties van de bestuursleden vind je door op de functie te klikken)

Staf
De Stichting heeft geen vaste medewerkers - en dus weinig overhead;  de bestuursleden - allemaal experts op hun terrein - vervullen hun bestuurstaken als vrijwilliger. Hun kosten worden vergoed; hun "uren" worden alleen betaald wanneer ze daadwerkelijk een project uitvoeren.

VAM heeft een groot netwerk van ervaren trainers, docenten en projectmedewerkers die op projectbasis - vrijwillig of betaald - inzetbaar zijn voor specieke trajecten waar de Stichting bij betrokken is.

Laatste bewerking: 2 augustus 2018 | Pagina uitprinten | Terug | Home

Lesha Witmer